detox-

Een detoxkuur is als volgt opgebouwd:

  • Voorbereiding (3 dagen voeding afbouwen)
  • Hoofdkuur (5-7 dagen mild of streng, of iets daar tussenin vasten)
  • Opbouwperiode (3-4 dagen rustig opbouwen naar een goed voedingspatroon

Het is verstandig 4-5 dagen vrij te plannen van (drukke) bezigheden, zoals werk. Tijdens deze dagen voel je je niet heel lekker en is het voor het effect het beste rust te nemen. Dit is vaak goed te plannen rondom een weekend. Daarna krijg je een energieboost en kun je gereinigd de wereld aan!

Afhankelijk van jouw constitutie en behoeftes bepalen we samen hoe de kuur eruit ziet. Of je streng of mild gaat kuren en welke voedingsmiddelen we extra toevoegen voor een therapeutisch effect. Ook stemmen we een specifiek supplementenpakket af ter ondersteuning van de ontgiftingsorganen. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt rondom de kuur.

Gedurende de gehele kuur kun je rekenen op mijn steun en begeleiding. Voor de kuur spreken we af (na het informatiegesprek). Ik leg je dan alles uit en tevens krijg je jouw detoxschema’s en adviezen op papier mee. Uiteraard staat ook het supplementen- en materialenpakket klaar en ook hier krijg je uitgebreid uitleg over.

Tijdens de kuur kom je een keer terug en bespreken we hoe het gaat. Zo nodig passen we de kuur wat aan.

De effecten zijn zeer uiteenlopend, maar altijd groot. Meer energie, verbeterde spijsvertering, opgeruimd hoofd, helderheid, vrolijk zijn, beter met stress kunnen omgaan en een algemene verhoogde vitaliteit zijn enkele dingen die je kunt merken.

De kuur is zeer compleet, goede begeleiding van a-z vind ik erg belangrijk, want detoxen kan een negatief effect hebben indien er geen begeleiding is.

De kuur bestaat uit:

Individueel intakegesprek met uitleg detoxen en bepaling welke kuur bij jou past

Persoonlijk detoxplan en instructies op papier

Pakket met alle benodigde materialen, ondersteunende supplementen, probiotica en kruidentheeën, alles voldoende voor de gehele kuur en de nazorgperiode.

2 gesprekken tijdens kuur (1 instructiegesprek en 1 check-up tijdens de kuur)

Onbeperkte bereikbaarheid voor vragen (ook ’s avonds en in het weekend)

Optioneel: detoxmassage  (tijdens kuur bij Vita Energiek €5,- korting)

Indien je tegelijkertijd met één of meerdere personen een kuur wilt doen geldt voor jullie allen een gereduceerd tarief, mits instructiegesprek en check-up gezamenlijk kunnen plaatsvinden.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op.

Start fris en Voed je Leven!