Wat spannend vind ik het om dit te delen en vooral om dit te DOEN! Ik leef hier al een paar weken naar toe en de voorbereidingen zijn in volle gang….

Ik heb vanaf 1 mei een praktijkruimte gehuurd in Hoorn!

Dat betekent voor mij een plek die he-le-maal van mij en mijn cliënten is. Waar ik kan groeien. Groeien in mijn vak, groeien in de tijd die ik besteed aan het helpen van cliënten die mij op hun pad vinden. Verder ontwikkelen en doen wat mijn hart me ingeeft: mensen helpen naar een gelukkig en energiek leven! 

Mijn praktijknaam krijgt ook een kleine aanpassing, eentje die beter verwoord wat ik kan betekenen: Vita Energiek! Waarbij ‘Vita’ staat voor ‘Leven’ en ‘Energiek’ voor alle vormen van energie en balans, die maken dat je op alle fronten lekker in je vel zit.

Ook breid ik mijn coachingsdiensten officieel uit. Eigenlijk deed ik dit al, maar vanaf nu kun je me ook zonder voedingsadviezen vragen om persoonlijke coaching. Op het gebied van ‘opnieuw je weg vinden’ tot stressreductie. Lees hier mee over elders op mijn website of vraag ernaar via de mail.

Cursussen en thema-avonden komen uiteraard ook weer op het programma, meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van data (rechts naast dit bericht).

Ik hoop je te zien in mijn nieuwe stek, waar ik met veel liefde klaar sta om jou een stukje ontspanning en balans in je leven te bieden!

Vrolijke groetjes, Regina Nieuwhof

 

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *