Fysiek ontspannen is heel belangrijk voor een goede gezondheid. Ik masseer met volle aandacht en daardoor komt de massage op alle niveaus goed aan. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en het gevoel ‘er even uit te zijn’. Een mini-vakantie!

Ontspanningsmassage 

De massage is gericht op totale ontspanning van lichaam en geest. Knelpunten in spieren worden losgemaakt. Hierdoor kan energie beter stromen, verdwijnt pijn en kun je nog beter ontspannen. Ontspannende muziek en een geurolie afgestemd op jouw behoeftes/klachten zorgen voor een diepe ontspanning.

Er wordt gestart met een hoofdmassage om je te helpen malende gedachten los te laten. Bij een deelmassage wordt vervolgens een deel van het lichaam gemasseerd, waaronder de nek, schouders en rug. Bij een volledige massage wordt het gehele lichaam gemasseerd. Inclusief intake duurt een deelmassage 60 minuten, een volledige massage 90 minuten.

Zwangerschapsmassage

Tijdens een zwangerschapsmassage kun je stil staan bij deze bijzondere periode in je leven. Doordat diepe ontspanning wordt gecreëerd wordt contact met je kindje bevorderd. Tegelijkertijd gun je jezelf een heerlijk ontspanningsmoment, waardoor je opladen kunt. Na de massage kun je er weer tegen aan!

De zwangerschapsmassage wordt gegeven terwijl jij op je zij op de massagetafel ligt. Met lekkere kussens en dekens zorg ik voor je comfort. Als je klachten hebt richt ik me hier extra op tijdens de massage. Deze worden direct verlicht door de massage. Een heerlijk ontspannen muziekje en een speciale massageolie voor zwangeren maken je ervaring helemaal af!

Inclusief intake duurt een deelmassage 60 minuten, een volledige massage 90 minuten.

Postpartum massage

Een massage na je bevalling helpt je sneller herstellen. Er is speciale aandacht voor spieren in nek, schouders en rug die je tijdens het borstvoeden of dragen van je kindje extra gebruikt. Daarnaast is er veel aandacht voor het proces voor jou als pas bevallen moeder. Je wordt even helemaal verwend, omdat het krijgen van een kindje niet alleen fysiek, maar ook emotioneel een impact heeft. Je mag je even onderdompelen in het vrouw-zijn en je overgeven aan de massage die je helpt tot jezelf te komen en te blijven.

Detoxmassage tijdens detoxkuur

Overvloedige afvalstoffen worden door het lichaam opgeslagen in bindweefsel en een aantal specifieke spieren. Het bindweefsel in de rug en de specifieke spieren worden goed losgemaakt tijdens deze massage, waardoor afvalstoffen vrijkomen. Tijdens een detoxkuur worden deze direct efficiënt afgevoerd. De detoxkuur krijgt hiermee dus een nog dieper effect. De spieren in schouders, nek en langs de ruggenwervel worden ook gemasseerd.

Er wordt geëindigd met een ontspannende voetmassage.

Spaarsysteem en cadeaubon

Ontspanningsmassage: na 5 massages een korting van €10,- op de volgende massage.

Zwangerschapsmassage: na 3 zwangerschapsmassages een korting van €7,50 op de volgende massage.

Cadeaubon: alle massages zijn verkrijgbaar als cadeaubon. Deze verpak ik in een leuke tasje met een verwennerijtje erbij, een echt cadeautje!

P1320028