IMG_7262

Mijn naam is Regina Nieuwhof. In 2016 ben ik Vita Energiek gestart vanwege een passie voor voeding en een missie: het verspreiden van kennis en ervaring waardoor zoveel mogelijk mensen hun gezondheid in eigen hand kunnen nemen en de balans weten te behouden of vinden!

Van kinds af aan heb ik spijsverteringsklachten gehad. Mijn leefstijl in de puberteit en studententijd deden daar een schepje bovenop en een flinke onbalans was geboren.

De medische wereld kon niks met mijn klachten en vertelde mij en dat ik er mee moest leren leven. Ik was begin 20 en accepteerde dat niet. Ik las per toeval een artikel over natuurlijke voeding en raakte gefascineerd. Boeken verslond ik en ik volg sindsdien alle voorlopers op het gebied van gezonde voeding. Door een lange zoektocht, verschillende therapeutische behandelingen, specifieke supplementen en doorzettingsvermogen heb ik mijzelf genezen van klachten. Zonder medisch handelen, maar mét een nieuwe leefstijl kreeg ik mijn energie terug!

Toen besloot ik een opleiding te doen tot Natuurvoedingsadviseur, want hier wilde ik meer mensen mee helpen! Na het behalen van mijn diploma ben ik verder gaan studeren en heb onder andere de opleidingen Orthomoleculair Detoxconsulent en CPION Medische Basiskennis. Ik blijf constant up-to-date bij de nieuwste inzichten door cursussen en nieuwe opleidingen, want gelukkig is er een enorme beweging gaande. Want zeg nou zelf, jij wilt toch ook fit en vitaal oud worden?

Ik heb tijdens mijn zoektocht en opleidingen geleerd dat het lichaam niet bestaat uit losse onderdelen. We zijn 1 geheel: lichaam, geest en ziel. Ik werk dan ook holistisch en niets is mij vreemd. In de basis werk ik met Orthomoleculaire inzichten in combinatie met energetische inzichten vanuit verschillende visies. Hierdoor kan ik komen tot een advies waarin jij centraal staat en dat bij jouw lichaam, leven en ambities past.

Omdat ik al gauw merkte dat stress een groot issue is voor de meeste cliënten ben ik me hier ook op gaan richten. Vanuit ervaring en opleiding coach ik naar een ontspannender leven, waarin jij de baas bent en je niet meer door anderen ‘geleefd word’. Om directe ontspanning te geven bied ik tevens ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage aan. Massage vanuit aandacht en liefde voor elk persoon die mij op zijn weg vind zorgt voor een massage met een diep ontspannend effect.

Als moeder van twee kinderen van 3 en 1 jaar oud weet ik als geen ander hoe vermoeiend het moederschap kan zijn. Zwanger zijn, borstvoeding geven en de kids verzorgen vraagt veel energie, zowel lichamelijk als mentaal. Ik heb gemerkt dat er weinig goede informatie te vinden is over wat je kunt doen met voeding om het beste aan je kind door te geven én zelf ook energiek (of bij borstvoeding: op gewicht) te blijven. Ik besloot daarom hier een specialisatie in te doen, zodat ik moeders kan helpen met energie te genieten van het moederschap. Tevens biedt ik voor zwangeren (en gestresste moeders!) speciale massage aan, zodat directe ontspanning ontstaat en je een moment voor jezelf hebt waarin jij degene bent die aandacht mag ontvangen.

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Voel je welkom om contact op te nemen!