Hier vind je een aantal ervaringen, wellicht helpt het je om over de drempel te stappen! Je kunt ook kijken op de recensie pagina van Facebook

Susan: “Omdat ik al een tijdje kampte met vage gezondheidsklachten kwam ik via via bij Regina terecht. Zij heeft mij persoonlijk begeleidt door mijn voedingspatroon in kaart te brengen en hierin een aantal aanpassingen te doen. Dit had en heeft een enorm positieve uitwerking op mijn spijsverteringssysteem. Toen ik er klaar voor was heeft zij mij begeleidt tijdens een detoxkuur. Ik vond het geen eitje maar dankzij de (bijna) 24/7 ondersteuning van Regina heb ik het volgehouden en voelde ik mij daarna als herboren (en 5 kg lichter 🙂). Ik heb veel van haar geleerd over het effect van voeding op je lichaam waardoor ik nu als vanzelf gezondere keuzes maak. Bovendien is zij een warme en fijne persoonlijkheid bij wie je je snel op je gemak voelt. Een aanrader!”

Anoniem: “Ik heb bij Praktijk Energiek een detoxkuur gedaan, vooral uit nieuwsgierigheid om eens te ervaren wat dat met je doet. Ik kan je een kuur en vooral de begeleiding van Regina van harte aanbevelen! Na de kuur voelde ik me letterlijk en figuurlijk opgeruimd en vooral erg energiek. Ik ga dit zeker periodiek herhalen.

Over de begeleiding: Regina luistert goed naar je wensen en weet die te vertalen in een traject wat bij jou als persoon en constitutie past. Dat doet ze met veel professionaliteit en betrokkenheid. Ze blijft ook tijdens de kuur bereikbaar voor vragen of ondersteuning. Dit heb ik als zeer plezierig ervaren.”

Anoniem: “Bedankt nog voor al je mentale steun. Het was geweldig. Ik ga het zeker weten iedereen aanraden waarvan ik denk dat ze wel een detox kunnen gebruiken.”

Paulette: “De cursus “Voedingskennis in de Praktijk” van Regina was superinteressant. Veel theorie, zodat je ook begrijpt waarom je iets beter wel of niet kunt eten. En natuurlijk ook de praktijk: veel tips, handvaten, recepten en weetjes om je voedingspatroon te veranderen naar Echt Gezond.

Daarnaast ben ik ook op een persoonlijk consult geweest bij Regina, om wat extra persoonlijke begeleiding te krijgen. Echt heel fijn, Regina is een heel warm persoon die zowel je letterlijke voeding als je figuurlijke voeding bekijkt.”

Myranda: “Ik maakte kennis met Regina door de Facebook win actie die ik won.
Samen met Regina heb ik gekeken naar wat eten met me doet en waar ik nog meer profijt kon halen. Meteen merkte ik het verschil nadat ik mijn voedingspatroon aan paste en voelde ik me beter, had ik minder lichamelijke klachten en zat ik beter in mijn vel.

Om mijn lijf helemaal op te schonen en een nieuwe start te kunnen maken heb ik onder uitstekende begeleiding van Regina een detoxkuur gedaan. Als ik ergens tegen aan liep tijdens de kuur of vragen had kon ik ten alle tijden met Regina contact opnemen en nam ze de tijd om alle vragen te beantwoorden zodat ik weer verder kon.
En nu naar de detoxkuur voel ik me echt beter en ga ik door met ontdekken wat eten nu echt met me doet en wat goed is voor mijn lijf en wat minder.
Regina bezit zoveel kennis over wat voeding met ons doet, en weet dit op een enthousiaste manier over te brengen en zo dat je er ook meteen mee aan de slag kan.

Soms kom je de juiste mensen op het juiste moment daar is Regina er een van!! Bedankt”

Dorien: “Ik heb bij Regina de detox kuur gedaan met sap en soep. Ik vond het erg spannend om zo anders te eten. Maar het viel me alles mee. Mijn grote behoefte naar suiker is weg en nu nog steeds. Ik merk nu wat bepaalde voedingsmiddelen voor me doen. Zo kwam ik er achter dat ik toch wel reageer op koemelk. Na de kuur voel ik me energieker en ga ik bewuster om met voeding. De begeleiding van Regina is super ! Erg fijn en vertrouwd. Ik kon alles vragen en bespreken. Ik heb een hoop van je geleerd Regina bedankt!!!”

Daniëlle: “Een paar weken geleden kwam ik voor de eerste keer bij Regina. En wat voelde dat fijn, veilig en vertrouwd. Regina nam alle tijd om te luisteren en was oprecht geïnteresseerd, zonder te oordelen. Vanuit liefde en warmte kwam ze met fijne adviezen en we maakten samen een plan. Nu, een paar weken later, zit ik zoveel beter in mijn vel en heb ik veel meer energie. Ik zou Regina aan iedereen aanraden!”

Anouk: “Gisteravond de cursus ‘voedingskennis’ afgerond bij Praktijk Energiek! De cursus bestond uit 5 lesavonden, elke 2 weken. Heel veel geleerd en inzichten gekregen, maar vooral ook handvaten meegekregen om op een leuke manier een gezondere levensstijl te beginnen. De eerste 2 a 3 lessen zijn vooral heel informatief en veel theorie. Maar al snel krijg je concrete tips waarmee je aan de gang kunt! De laatste lessen zijn heel erg op de praktijk gericht, dus hoe integreer ik deze gezonde levensstijl in mijn leven. Hierbij krijg je ook fijne tips en recepten! De cursus is echt een aanrader voor een ieder die graag meer wil leren over voeding en wat dat voor en met je doet.. of wat het juist niet voor je doet.”